Over and Out!

Nu har jag funderat och beslutet är fattat! Känns som om det är dax att ge upp mitt bloggande för ett tag :/ Jag anser att en blogg ska vara relativt updaterad och jag är rätt seg på det just nu, inte för att det är tråkigt att blogga men mest för att jag har idétorka!

Jag kommer att låta bloggen ligga uppe eftersom jag har en del inlägg som jag är rätt nöjd över och jag kan roas av att läsa någon gång i framtiden! Livet går undan och blogg är ett rätt roligt sätt att minnas vad man har gjort inte gjort och funderat på att göra.
Det känns som om jag tar o gör en nystart i mitt liv nu när jag flyttar ner till Ume börjar plugga kärringämnet Hemkunskap och lever  Umeå studentliv med en massa cyklande, IKSU o gamla kompisar som jag inte delat stad med på länge =) LÄNGTAR! När jag då startar om livet ska jag även starta om med en ny blogg, ny adress, nytt upplägg och nya idéer! Har nån rolig idé som ska förvekligas i bloggen tror jag! Postar adressen här när det är dax! Håll koll i slutet av Januari =)



Vi har delat många fina stunder men nu är det över (For now)! Vi har skrattat, gråtit o levt livet! Vi har lidit oss igenom tunga stunder som rejäla paltkoman eller när jag plågade mig genom en jul konsert med the refreshments, pinsamma stunder så som en bilsesiktning jag aldrig glömmer, men en mest har vi delat glädje =) Bruce Springsteen på Ullevi och stadion, många fina stunder i stugan, en MASSA bra musik och mycket annat!

Dagens Video: Greenday- Time of my life


"Ironisketik"

Som ni alla vet studerar jag till Idrottslärare! Just det lärare en sån där ansvarstagande männsika som gör allting enligt boken, så att barnen du tar hand om formas och fostras till ansvarsagande människor med sinne för etik och moral. Vi ska lärara barnen att inte nedvärdera andra, snacka skit och så vidare, de är ju som inga konstigheter där tycker jag, som lärare och som vuxen i allmänhelt gäller det bara att uppträda korrekt och ta dit ansvar som medmännsika. Vi ska även lära barnen att inte fuska och ta ansvar över sina studier, DÄR har vi nu ett litet etiskt dilemma :S

Till historien! I Onsdags skulle jag och Camilla skriva klättrings-tentan som vi hade missat, eftersom jag tyckte att det var betydligt viktigare att åka ner till Ume o ha det lugnt och skönt o Camilla lyckades försåva sig, Ansvar? Jo! Lite iaf. Vi tog ju tag i att göra den veckan efter =)



Nu hade varken jag eller Camilla haft tid att plugga till detta lilla prov, så vi hade kanske inte full koll, men rätt så bra iaf. Det var ju inte allt för svårt ändå! När vi kom till HälsansHus där vi skulle göra provet sa läraren att han var tvungen att ha lektion samtidigt som vi skulle skriva provet så vi fick sätta ort vart vi ville i huset för attt skriva, det gjorde ingenting om vi sammarbetade sa han. Nöjd över detta gick vi o satte oss i ett rum fullt med gymnasieelever o så vi gammla åldriga idrottslärarstudenter, vi satte oss ner och skrev men blev lite osäkra på en del frågor, o vad gör vi då? Ja! Självklart plockar vi fram klätterhäftet och slår upp svaret =) Har man chansen att fuska så gör man så klart det! De ligger i männsikans natur eller hur? =) Om de hade handlat om idrott hade jag aldrig fuskat så gör man ju helt enkelt inte.. Men vad det gäller skola är det helt OK att fuska lite i min värld. Bara man klarar provet så är nästan allting tillåtet det okay! Skolan går enligt mig ut på att avklaras med så lite ansträngning som möjligt... Bra förebilder för för Gymnasieeleverna som satt o hängde i samma rum som oss? Kankse inte :P

Det som är lätt ironsikt med denna historia är att lektinen efter klättringsprovet handlade om etik och moral. Jag har  nu ett nog utvecklat sinne inom detta område att jag kan se att etiken kanske inte var på topp under klättringsprovet, men vad ska man göra? alla vill vi ju överleva =)

Lite annat smått o gott =) Jag har spenderat de två sista veckorna i Ume eller nästa.. Jag var hem under två dagar för att spela lite badminton, skriva de där klätterprovet och lyssna på surr om etik och moral. Ja börjar som bo in mig här nere och jag hittar nu enkelt till Ica Berghem, IKSU och till centrum (med cykel) =) Jag längtar verkligen tills det är dax att flytta ner!
Det har som ni kanske förstår blivit en del timmar på tåget och bussen så har haft en hel del tid över till att sitta o läsa. Jag är verkligen ingen bokmal men jag gillar att läsa när jag är ute och reser! Jag har precis hunnit klart med "Flickan som lekte med Elden" Riktigt bra bok! Ska nog ta tag i att läsa trean till jul, då kan man oxå hinna med att läsa lite =)

Jo! På tal om klättring... De är verklgien hur kul som helst =) Blir att börja klättra helt klart!

Dagens Video: Cornelis Vreeswijk- Balladen om Fredrik Åkare och den söta Cecilia Lind


Oj vilket mörker!

De är som rätt svart ute just nu! De är ju hur mörkt som helst, känns som natt hela tiden. Inte konstigt att man bara vill sova, 10 timmar/natt är vad som behövs o så kanske en powernap på dagen om jag har tid! Nu vill jag bara att snön ska dyka upp. Jag behöver ljuset o skidåkningen =) Solen vart försvann du? o snön när tänkte du dyka upp? Jag vill åka skidor utförs o på längden o så en massa skoter o grejs! Snö o sol.. Ja Tack =)

Nu är det bara ute det är ett mörker för annars leker livet =)

Jag vet inte vad jag har fått för ryck! Men det kanske är så att jag känner att jag vill starta nått nytt sorts liv när jag flyttar ner till Ume, inte någon radikal förändring lär ju ske men en annorlunda (iaf. för min del) idé som jag fick nu när jag var nere i Ume var att jag ville börja dansa! Jo! Precis denna stela o orytmiska fotbollspelare har fått för sig att börja dansa :P Nu snackar vi cool dans, inte balett eller nått annat tjafs!

Jag blev väldigt insperaread av att kolla in Michael Jackson på youtube! Han är väldigt inspererande men jag känner att utförandet kan bli väldigt svårt =) Men drömmen är att jag ska kunna dansa som de här gänget i Michael Jackson tributen! De hade som varit skoj :P

Dagens Video:


RSS 2.0