En student under Tenta-P och en helt annan grej!

Ja! Då var man där igen.. Dax för tenta! Vilket man självklart insåg så där några timmar innan den skulle skrivas.. Lika förvånad varje gång.. Opps! Skulle man ha en bok och även behöva läsa den? Varför då? och så en massa artiklar? Det visar sig sedan att all denna iformation fanns i studiehandledningen som delades ut i början av kursen. Den del som klart och tydligt beskrev vad det var du behövde för böcker till tentan och när den skulle skrivas låg snyggt begraven under en fint ritad sol med glad mun och solglasögon... Sen ett försök till en stuga och vackert belägen sjö som sedan är överkluddad på grund av bristen av konstnärskap!

Har iaf. börjat plugga till denna tenta som kommer att handla om Hållbar Utveckling! Man är som inte sig själv just nu.. Så bli inte förvånad om jag börja förklara för dig varför fattigdom och samhällsklyftor är negativt för den Hållbara Utvecklingen.. När du nämnde för mig hur rik Mick Jagger är! Är det ett svar du brukar få när du snackar om Rolling Stones?

På ett helt annat tema! Är det bara jag som är efter i världen och inte kan förstå varför det blev modernt att klä sig som en nörd?!?!  Är man nörd så är det fortfarande väldigt nördigt att klä sig nördigt men om man egentligen är cool så är det visst coolt att klä sig nördigt! Det är så jag har uppfattat det i alla fall... Detta är verkligen inte fallet i mitt fall! Förklara gärna för den som inte hänger med..



Dagens video: Hoppas att du har bra högtalare! Etta James- Hoochie Coochie Gal


Då var man där igen..

Ja! Då var man nere i Fotbollsträsket igen... Var och gjorde comeback på fotbollsplanen idag och roligt var det, lite för roligt kanske :P Har ju som sagt att jag inte ska spela i sommar... Det kommer jag inte göra heller! Inte på heltid iaf. Får komma och gå lite som jag vill o det är ju aldrig fel.. Träna när kag vill och spela matcher när jag vill :-) Rätt eller Fel? De har man förtjänat efter alla mina träningstimmar. Nu tränar jag ju hårdare än vad resten av laget även om jag inte tränar fotboll jämt så ingen kan ju säga att jag är slö... Nog om det där, nu!

Life is like a box of chocolate... Som Forest Gump brukar säga. Det är kanske så! Det finns många godbitar i livet som man kan välja mellan, just nu känns det däremot som om jag har råkat ta fel och tuggat i den där marsipanen allt för många gånger... Tur att familjen finns till och tar hand om mig när jag börjar må illa... Tack för att ni finns! :-)


Ok! Jag ska inte tjata men måste nämna MR. B idag igen! För nu har jag bokar biljett ner till Stockholm, kommer självklart inte att avslöja när jag åker.. Man är ju int' dum :P Då kanske du tar tåget innan...

 


Dagens Video blir nått som gör mig glad! För life is good.. Don't let it bring you down!
Bruce Springsteen- I'm Going Down

 

De var ett tag sedan..

De var aldelles för länge sen vi sågs.... Så där ja! Nu har jag varit på semester o som de var gött! En massa sol, skoter och skidåking.. De kan inte bli så mycket bättre :-) Känns konstigt att vara tillbaka i verkligheter, man har som varit i sin egen lilla värld de senaste två veckorna. Tror att jag hade kunnat missa ett världskrig! 

Har inte kommit på vad jag ska skriva för smart så tänkte att jag skulle presentera Floskeltoppen! Från Gränsen..

* Åk på det vita partierna- Henrik med sina visdomsord
* Jag måste sätta mer sprit i alkoholen- En allämnt förrvirrad Linda (Jag)
Man måste ju inte skaffa en ny kamera bara för att man köper en unge- Magnus, hur tror du barn blir till?
* Jag tror att de är fler plusgrader än minusgrader- Linda (Jag) citerar Tomas Celsius

Dagens Video: Miss Li- I  Heard Of a Girl - Hjärtskärande text!

I heard of a girl.
She was alone every single day.
I heard of a girl.
They wouldn´t let her come along and play.
I heard of a girl.
And they were teasing her in every way.
I heard of a girl.
She went to school everyday afraid.
I heard of a girl.

I heard of a girl.
Her mom and dad they didn´t know.
I heard of a girl.
She was to embarrassed to let it show.
I heard of a girl.
And on that cloudy november night.
I heard of a girl.
She closed the door and took her life.
I heard of a girl.
I heard of a girl.

I swear I didn´t know.
I swear I didn´t know, about the girl.

I heard of a girl.
I heard of a girl.
I heard of a girl.
I heard of a girl.

I heard of a girl.


The Wrestler!

Bruce Springsteen- The Wrestler (Live)
Have you ever seen a one-legged dog making its way down the street?
If you've ever seen a one-legged dog then you've seen me.....
 

Gråter redan nu.. Hur ska det gå i sommar?


RSS 2.0