Pepparkakor.. Cola o Totta!

Sitter här o laddar batterierna inför ännu en vecka med VFU.. Sitter som en sann journalist och skriver dagens blogg medan jag äter pepparkakor med ett tjokt lager smör o en massa ost... o så ett stort glas COLA då så klart :-) 

 


Är rätt trött efter en helg med jobb o fest... Men GRYMT kul har jag haft :P Har inte hunnit med att träna i helgen om nu inte mitt träningspass med klänningen och skorna räknas?? :P Hade min nya klänning som jag köpt på Gina Tricot för nån vecka sedan igår :-) Men det var ett äventyr att ta den på sig :P Vet inte riktigt hur det gick till men helt plötsligt satt jag fast med armarna som om jag var någon psyko-patient i sin nya tvångströja.. Jag kunde varken ta mig i eller ur klänningen.. Bettede mig troligast som psyko själv som jag slet o slogs med mitt klädesplagg... Var lätt irriterad!!! Vad skulle jag göra? Gå över till grannen plinga på med armbågen och fråga om det kunde hjälpa mig lös?? På nått sätt tog jag mig äntligen lös.. Ni vet.. Allt går med våld :P


Till slut blev det fest i "Lindas-Nya kläder" o alla var nöjda och glada.. Inte på grund av mina nya kläder utan mer för att det var skoj med fest :P Tror att mina grannar älskar mig idag.... Jag säger bara...

Well don't you know, about the bird? Well.. EVERYBODY KNOWS THAT THE BIRD IS THE WORD!!!!!!"

-well-a everybody's heard about the bird
B-b-b-bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a...

Vi drack glögg och åt pepparkakor vilket var trevligt.. Jag tycker ju inte om glögg men det lucktar gott... Åt däremot många pepparkakor.. Så idag är jag snäll.. :-)

Kenta (o Carro) hjälpte mig genom kvällen andra klädes-fight... Jag säger bara...

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida...

Oki... Storyn till detta... Hade ett par svarta stövlar som är lite besvärliga att få av sig.. När vi skulle iväg med Taxin till STUK hade jag lite bråttom att ta på mig skorna och tjorvade till nått där i mörkret... Råkade väl ta på mig skorna på fel fot :P  Eftersom dessa stövlar som sagt är lite svåra att få av hjälpte Carro snällt till.. Vet inte riktigt vad som hände här heller men får som för mig att jag började stående vid balkongdörren med en stövel på foten och det slutade väl med att jag till slut var sittande halvägs ut i trapphuset inann stöveln var av... :P Som en ängels röst hörde jag Kenta i mitt huvud för att samla mina krafter till att få av mig stöveln..

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida...

Vad jag även tror mig minnas var någon (några) som skrattade o tittade på istället för att hjälpa till... Nämner inga namn, du vet vem du är! :P ....



På STUK blev det en del dans o helt plötsligt stängde stället o det var dax att dra hem... Jag, SJ, Mathias, Anna o Anton for till mig på efterfest o käkade varma mackor.. Det var trevligt.. Vet inte när jag somnade... Fick nog inte mer än tre-fyra timmars sömn i natt så är lätt trött just nu... Är stolt över mig själv eftersom jag städade upp efter fest innan jag for till jobbet :-)

Efter jobbet idag har mamma o pappa varit o druckit glögg o ätit pepparkakor... Jag åt pepparkakor o lucktade på endast på glöggen...  Det där med glögg är inte riktigt min grej...Men det är julstämning :-)

Nu har jag ätit upp pepparkakorna o druckit upp min Cola så ska gå o borsta tänderna o gå o lägga mig.. Det ska bli skönt... Kännst lite jobbigt att stiga upp 06:15 i morn, men det ska nog gå bra...
 
Dagens "video" blir gårdagens hjälte...


Håll i dig....

I veckan har jag... Lyckas krascha med skridskorna så.. Jo, mamma den förra rubriken hade även passat som dagens rubrik :p.... Var lätt pinsamt!! Fick så ont i min "Gluteus maximus" att jag inte kunde spela innebandy senare på eftermiddagen... Försökte verkligen men var till slut tvungen att ge upp.. Pinsat!!! Inte är det många som vill kliva av på grund av smärta i rumpan.. :P

Åkte skidor igår... På längden då så klart... Det var riktigt roligt :-) Var på ormberget och åkte två varv på 7,4 km spåret.. Var rätt sliten i kroppen efter det.. kändes att man inte stått på skidorna på ett tag.. Nu vill jag bara åka slalom o köra lite skoter oxå.. Efter det är väl vintern komplett?! :-)

Idag har jag... Storstädat lägenheten och julpyntat den... Det blev hur mysigt som helst.. Har ju aldrig julpyntat lägenheten förr eftersom jag inte tyckt att det varit någon större idé när jag aldrig är hemma på julen i alla fall... Men tog tag i det i år och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med det beslutet :-)

I morgon blir det... Först jobb och sen lagfest med korp-innebandy laget här hemma hos mig.. Korpidrottens idé bygger väl på att man ska ha lagfester? Visst är det därför man spelar? Känns lite dåligt att vi har första festen så här sent in i seriespelet... Men vi har ju inte haft tid pga. alla klassfester.. och eftersom laget och klassen är så gott som samma folk så blir det lite svårt att få ihop ibland :P Men nu är det dax :-)

Dagens video blir... Tom Waits- Hold On


Ibland tar man snesteg i livet...

Ibland gör man misstag i livet... Som igår... :P Var ju som sagt på konsert igår o såg The Refreshments med gästartsistern Sven Zetterberg o Lois Hoffsten.. Eftersom jag endast hört talas om namnet The Refreshments o aldrig egentligen lyssnat på deras musik så kan man ju fråga sig vad jag över huvutaget gjorde där? :P Jo.. Jag gick ju dit för att höra den svenska blues kungen Sven Zetterberg :-) Han levererade ju så klart o var riktigt bra :-) Lois Hoffsten sjöng en del bra grejjer oxå, då framförallt tillsammans med Sven Zetterberg..  Nu då till mitt stora misstag med det hela...

Jag har gråtit många tårar under konserter genom åren... Men aldrig i den form som de hade igår.... Det vill säga.. "Varför har jag lagt ut 450 spänn på det här!?!?!?!" buhu!!!  Nu var det ju en Refreshments konsert vi var på och inte en Sven Zetterberg konsert... Så det tog ju nästan 45 minuter innan blues kungen fick vara med över huvutaget... Under dessa första 45 minuter satt jag mest och funderade över vilka fina granar och jul-klappar de hade på scenen o varför basisten hade sådana tjocka sulor på skorna?? Inte var han ju så kort...

Sen har jag aldrig varit med om tråkigare publik.. Men det kanske är så i Lule en söndag-kväll med så gott som endast 50+ are... Under dessa läääängsta 45 minuter i mitt liv fick jag någon sort s ingivelse.. Jag var nära att kasta mig ut över detta folk som satt lugnt tillbaka lutade i bio-salong stolarna o skrika "ROCK N' ROLL!!" för att på något underligt sätt bevisa nått....Nu gjorde jag självklart inte det.. Jag fortsatte att fundera över basistens tjocka sulor och kämpade med att hålla ögonen öppna.. I sista stund entrade Sven Zetterberg scenen och räddade mig från att göra bort mig med att sommna på en konsert... Tack Sven!



Nu var det ju väldigt trevlig kväll i övrigt :-) Middag på Waldorf där jag åt Tre små rätter vilket var väldigt gott.. Däremot förstår jag inte varför det kallas tre små rätter!?! Jag var då proppmätt när jag gick därifrån :P Tack för sällskapet och middagen :-)

Som på beställning kom snön :-) Nu kanske det snart finns ett skidspår så att jag kan åka längdskidor... o så kanske min skoter är hel o jag kan åka upp till stugan och köra skoter, åka slalom o ha det mysigt :-)

Dagens Video: Kanske inte världens bästa inspelnings-kvalitet... Men här kommer Sven Zetterberg


Längtar till snön!!

Längtar tills snön kommer... För då kan jag:
-
 Köra skoter
- Åka slalom... Vill åka till Björkliden, Riksgränsen eller Hemavan :-)
- Åka längdskidor... Spinningen var roligt ett tag men vill hellre vara utomhus o träna..
- Bygga en ny "killer-cave" där man kan sitta o mysa :-)
- Bygga snögubbar...
- Gå utomhus utan att halka runt
- o så blir det ljusare ute :-)

  
 
 

Dagens händelser:
-
Var på skolan och hade "röst och tal".. Höll på att skratta ihjäl mig åt Mathias falcetto... Ha Ha!
- Hade även massage på skolan idag... Det var skönt.. Hade några knutar bak på ryggen..
- Skulle åka o träna och sen på fest....Men blev sjuk o har legat på soffan o tittat på "American Gangster"... Grymt bra film!
- Nu sitter jag här o ska snart gå o sova..

I morgon:
- Ska jag först gyma.. För då hade jag tänkt vara friskt :P)
- Malin kommer o häslar på o jag ska bjuda på fika som jag bakat :-)
Laga en god middag hemma hos mina föräldrar som jag sedan bjuder dem på :-)

På söndag:
- Innebandy match kl 13:10
- Middag på Waldorf kl: 17:00
- Konsert med The Refreshments, Lois Hoffsten och framförallt Sven Zetterberg :-)
(Recension kommer på måndag)

Dagens Video... Keith Richards o Willie Nelson...  Keith första vers är ju bara underbar :-)


Shopping, Shopping, Shopping!

Har haft en helbra dag med mamma på stan idag :-) Först var vi och åt lunch på Ban-Thai, deras bufé är ju bara bäst....
Jag har spenderat lite väl mycket pengar idag men är helnöjd ändå... Köpte en klänning på Gina Tricot, det vara bara ett måste :-) Är lite för ofta så med kläder nu för tiden :P Sen när jag köpt klänningen ville jag ju ha en kofta eller någon sorts topp som man kunde ha utanpå när det är kallt.... Den inhandlade jag på Vero Moda o är jätte nöjd med den oxå :-)

Sen var det ju de där med Julpynt shoppandet :-) Det blev glöggmuggar, lite ljust o annat till stugan och så köpte jag julgardiner till lägenheten både til vardagsrummet och till köket.. Fick båda för 100kr"!!!!! Sjukt billigt.. o det var ju inte så att det var fula eller nått... Jag tyckte dom var jätte fina... Har som inte brytt mig i att julpynta förut eftersom jag ändå inte är hemma i lägenheten under jul men nu känns det kul med lite pynt :-) Min lilla julgran ska få pumlor till och med (Julgranskulor för er sörlänningar) :P o så liet ljusstakar i fönstrena, juldukar o ljus på bordet, blir nog helt mysigt :-)



Vi köpte inte sånna här.. Men det hade varit fint :P



Varför har Holland så fula match-kläder?? Det skär sig en del med ljusblåa sockar till orange-a tröjjor... Lite B-ig kommentar av en fotbolls intresserad tjej, men ibland får man lämna sådana oxå...

The Doors: (Spola de första 40 sekunderna, om du vill)


Ledig dag i morgon :-)

Är ledig i morgon... Det ska bli väldigt skönt att få sova ut på morgonen :-) Det känns att man är "November-Sliten".. Det är verkligen mörkt hela tiden... Mörkt när man går till skolan och mörkt när man kommer hem o då blir man trött...Behöver en dag med återhämtning :-)

Planen för i morgon blir att gå på stan med mamma då vi ska shoppa lite Jul-saker.. Jag har ju sagt att vi ska jul-pynta relaxen utanför bastun i stugan.. så måste ju handla lite till det... Kommer att bli hur mysigt som helst :-) Sen ska jag köpa någon ny "party topp"...Blir även ett gympass.. så klart :-) o så på kvällen ska jag o jobba med fotbollslaget o flytta lite grejjer vilket kändes riktigt jobbigt men det är väl ett måste :-/

Ett mästerverk av Bob Dylan idag :-)
 

Kung Zlatan o Bossen själv..

Inte mycket som händer i mitt liv... Men i andras :-)

Kung Zlatan vann Guldbollen för tredje gången och som han är värd det... Zlatan är kung och de är bara så :P Ni som påstår att Zlatan är en diva som inte arbetar för laget och så vidare kan &"(&¤.... Han kan göra sådant som ingen annan inom Svensk fotboll är i närheten av.. Sverige behöver en kreativ spelare som kan göra det oväntade.. Vilket lag som helst behöver en spelare som Zlatan :-) Nu får vi bara hoppas att han tar hem titeln som världens bästa fotbollsspelare ;-)



Bruce "The Boss" Springsteen kommer med goda nyheter idag... Ett album kommer att släppas tillsammans med E-Street band den 27'e Januari. Albumet heter "Working on a dream" och innehåller:

1. Outlaw Pete
2. My Lucky Day
3. Working on a Dream
4. Queen of the Supermarket
5. What Love Can Do
6. This Life
7. Good Eye
8. Tomorrow Never Knows
9. Life Itself
10. Kingdom of Days
11. Surprise, Surprise
12. The Last Carnival

Bonus tracks:
The Wrestler
A Night with the Jersey Devil

Nu väntar vi bara på turnén... Ryktet säger som sagt, start i Europa Februari/Mars.. Brr... Blir kallt i tältet...



Dagens video blir för en gångs skulle inte musik.... Jag presenterar: KUNG ZLATAN!


Stolt över mig själv idag :-)

Rätt stolt idag :-) På skolan har vi vissa krav som vi måste klara inom simningen och ett av dessa krav är att hoppa från 5 meter i Pontusbadet :-S....Som de flesta vet så är jag grymt höjdrädd o vågar knappt att åka upp i rulltrappan som går upp till Clas Ohlson.. Idag visste jag däremot att jag var tvungen att hoppa från femman... så jag hade helt enkelt bestämt mig för att bara göra det... 

Jag var tio minuter tidig till lektionen men Kerstin var redan där o några enstaka till från klassen... Så jag frågade Kerstin om jag fick göra bort det på en gång... Vilket skulle gå bra :-)
Jag sa "Se till att ingen är där under för när jag går upp dit kommer jag bara att hoppa".... Vilket jag oxå gjorde..  Jag klättrade upp... Tittade inte ens o bara klev rakt ut :-) Helt nöjd o stolt över mig själv :-)

Vad har annars skett idag? Inte mycket.... Var o tränade lite gym innan jag åkte hem till mamma o pappa... Körde mamma till stan där hon skulle på någon middag med vinprovning... Sen åt jag o pappa "lite" av blodpalten som blivit kvar sedan i söndags... Kan man få mycket bättre fredagsmiddag??? :-P
Har just sett Idol och konstaterat att årets upplaga är det sämsta startfältet någonsin.. Tidigare år har det ju alltid funnits någon som stuckit ut o varit riktigt duktig,... Men inte i år..

Här kommer lite riktigt musik istället :-) Nils Lofgren "Keith Don't Go"


Ni kommer aldrig att förstå...

Jag är inne i en Bruce period just nu.... Har ju fått tid till att lyssna på Bootlegen från Ullevi och allting bara kommer tillbaka :-) Dom där underbara sommarkvällarna i Göteborg kommer aldrig att glömmas bort, de bästa 6 timmarna i mitt liv...




Jag vill så gärna kunna förklara hur det var.. Men det går inte.. De som inte var där och upplevde det kommer aldrig att förstå... Hittade nyss ett dåligt filmat klipp av Independence Day och tårarna började sakta rinna ner för mina kinder...  Vilken sorts tårar det var vet jag inte... Jag vet bara att det var samma tårar som rann den där sommarkvällen på Ullevi...



Hur kan så många olika känslor strömma genom kroppen på en kväll?? Än en gång.. jag vill så gärna förklara vad jag kände... Jag vill att folk ska förstå... Jag vill att andra ska kunna känna samma känslor som jag gjorde denna kväll :-)
Har du varit kär någon gång? Ungefär så..... o så ett ton andra känslor..

Dagens video blir den dåligt filmade "Independence Day"- 4'th July 2008.... Får den dig att gråta oxå?


Fåglar, Paltkoma och Fotboll....

Hur sammanfattar men en sån här helg??
Kortfattat har den bestått av.. jobb, klassfest, innebandy, fotboll, tårta och palt :-)

Inte mycket att berätta om jobbet så går direkt till klassfesten.... Vi var hemma hos Ante så de blev husfest o allt :-) Jag fick sjunga "Paint it Black" :-) Fick stryk mot Hedlund däremot.. De tar lite i tävlingsmänniskan Linda att få stryk i en låt som jag hört oräknerliga gånger... Men Hedlund är ju faktiskt grymt bra på att sjunga o spela gitarr o allt så de kan jag väl ta :-) Fick ju sjunga i alla fall :-) 

Dom flesta i klassen for ut på "Kaffelino" men vi var några som blev kvar hemma hos Hedlund.... Jag säger bara...

"Well don't you know, about the bird? Well.. EVERYBODY KNOWS THAT THE BIRD IS THE WORD!!!!!!"

-well-a everybody's heard about the bird
B-b-b-bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a don't you know about the bird?
Well, everybody knows that the bird is the word!
A-well-a bird, bird, b-bird's the word
A-well-a...

Drog på Max o käkade lite o var hemma kring halv 5 tiden... Vet inte när jag haft så skoj på fest senast :P
Steg upp kl 8 för att spela innebandy... Asså, endast 3,5 timmars sömn efter en fest o så innebandy match på det.. Men är det inte de korpidrott går ut på??? Vi förlorade tyvär med 3-2 efter att gubblaget som vi mötte fick staff i slutsekunderna :-( Vi får ta o vinna nästa helg istället... När inte alla har varit på festa kvällen innan..

Jag gjorde fotbollspremiär för säsongen i söndags oxå :-) Det var bara innne på Bergsskolan men roligt ändå... Har inte bestämmt mig för hur jag ska göra nästa säsong men om kraven från Nina går igenom spelar jag nog kvar i Bergnäset...

Bakade sedan Farsdags-tårta och gjorde blodpalt hemma hos mamma o pappa :-) Tårtan kanske inte blev snyggast men nog blev den GOD :-)



Gjorde sen Blodpalt med pappa... Andra försöket någonsin.. Den första palten krånglade lite men sen kunde jag rulla dem hur lätt som helst... Det var helt underbart GOTT!!! Jag hade som mål att äta 3 paltar men det slutate med att jag endast fick i mig 1 och 1/2 palt och drabbades sedan av ett rejält "paltkoma"... Somnade rätt gott igår kväll måste jag säga.. Hade ine räknat med annat efter 3,5 timmars sömn natten innnan, innebandy, fotboll, tårta o palt.. :-) De har verkligen varit en riktigt bra helg :-)

  
Det började lite knackigt.. Men sen gick det bättre o bättre... o så slutade det riktigt bra :-)


Dagens video är given.... :-)
 


Paltkoma!!!

Har drabbats av REJÄLT Paltkoma... Återkommer med helgens händelser i morn :-)

 


Har fyndat skivor :D

De har REA på Ginza så fyndade lite skivor igår :-) Har en lång lista som heter "skivor att köpa"  men  får ta det någon annan gång nu blev de bara REA skivor... Men alltid kul att fynda :-)

Köpte....
Totta Näslund- Totta.
Totta Näslund- Hjärtats slutna rum
Sven Zetterberg- Moving in the right direction
Dire Straits- Brothers in Arms
Rolling Stones- FlashPoint
Rolling Stones- Goats Head Soup

Sitter o lyssnar på Bruce Booten från Ullevi just nu :-) o ska snart gå o sova.. Är rätt sliten efter en Skol/Arbetsdag... Hoppade trampett o hade bom på skolan :-) o sen på jobbet kom det in en snattare :/

Dagens video blir en klassiker.... Pure emotion.... (Asså.. Låten heter inte "pure emotion" utan den är "pure emotion" :P)


Glory Day(s)

Fick höra ett rykte idag o inte var det dåligt :-) Ryktet säger att Bruce ska släppa en ny skiva med E-Street band i januario sen ta en liten tur runt USA... Efter det ska han visst komma till europa kring mars :-) Hoppas, Hoppas, Hoppas att de stämmer... Dax för att slå upp tältet igen i så fall :-) Det hade varit GULD!!! 


Kommer ni ihåg?? De gör jag :D

 

Igår var en fullspäckad dag...
Började med att åka o bada med skolan... Vi simmade med simfötter och snorkel, det var ju inte Maldiverna precis men skoj ändå :-) Sen hade vi redskapsgymnastik så vi har lärt oss att göra kullerbyttor och hoppa bock :P Hann sen precis hem för att slänga i mig lite mat.. Kyckling, Potatis o Grönsaker.. Betydligt godare än vad det låter som :D o så iväg o köra lite spinning... Spinning får faktiskt mer o mer respekt i min värld. Har förut tänkt att de är mesig träning för folk som bara går till gymet för att kunna säga att de varit där  men det ger faktiskt riktigt bra.. Du hade lätt kunna fylla en sjö genom att vrida ur min tröja :P

Sen på kvällen var jag o SJ med Mathias o lite kompisar till honom på Bishops Arms... Hedlund dök oxå upp lite senare med lite basket polare... Det var väldigt trevligt :D Tror att det är första gången jag varit ut på puben på en onsdag....

Till helgen blir det klassfest på lördag o sen ska jag faktiskt göra blodpalt på söndag... De ska bli hur gott som helst :D Bir väl att baka en tårta oxå när det är farsdag.... De får bli pappas present.. vad är bättre än blodpalt o tårta :P

När vi nu är inne på Bruce minnen :D Kommer ni ihåg de här?? DE GÖR JAG :P

En helt vanlig dag..

Varför går alltid alla glödlampor sönder samtidigt?? Man tänder först en lampa o så är går den sönder, går iväg för att tända nästa och så gör den sönder.... Varför går de alltid sönder samtidigt?? Dagens stora fråga.. :P


Annars så har jag ÄNTLIGEN skrivit klar VFU-uppgiften som skulle varit klar för en evighet sedan.. Men nu är allt klart o jag hade tänkt ta mig en välförtjänt sovmorgon i morn.. Börjar först kl 11 med bad :-) Vi ska visst simma med snorkel och simfötter...

Dagens video är nog ett av världen sju underverk.... Keith Richards in action ;-) "Gimme Shelter" från Bremen 1998 :-)


Såg ni vädret idag?

Vad fíck jag gjort från gårdages att göra list?

- Ringa och boka tid för tatuering (Avprickat)... Har fått tid den 26'e Januari på Left hand tattoos :-)
- Gå på kursintro för den nya kursen (Avprickat)...Var i skolan hela tiden mellan 10:15 till 11:15 :P
- Träna spinning (Avprickat)..Var o körde spinning 45 med SJ... Gav betydligt mer än vad jag trodde så vi ska ta oss an det igen på onsdag
- Gå på stan en sväng (Avprickat)...Var o åt en sallad med Anna på Symphonie... De var gott :-)



Fick en utmaning av Sofie idag så den ska man väl anta :P

Regler
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om mig
- Jag älskar min familj mer än allt annat på denna jord
- Jag har en mjukishund på sängen som heter Tussen
- Jag sover ofta med sockar o sweatshirt för att jag fryser
- Jag längtar till den dag då jag har en kille som jag kan överaska med en jätte god frukost
- Jag står alldeles för ofta i duschen över 20 minuter
- Jag har en hat-kärlek till vintern
- Jag tycker om att laga mat o älskar att äta den

Det har blivit många balader som dagens video de senaste dagarna... Kan de bero på att jag skriver bloggen så sent o är trött?? I morn ska jag plocka fram något fartigare men idag blir det... Pink Floyd " Wish You Were Here"

En människa utan blogg är som en tjäder utan hagel.....

Har verkligen haft världens underbaraste helg :-) Jag är så GLAD att jag bestämde mig för att åka till stugan... Det var totalt blank is o att åka skridkskor på den var som att åka på en nyspolad hockeyrink men med tusen gånger bättre utsikt :-)  Sen där de var grunt kunde man se ner till botten :P Lite läskigt först.... Men GRYMT coolt sen :-)



  
 


 På kvällen bjöd vi Erik o Barbro på middag o spelade kort... Stopp! Vilket är lite av ett special Pjeski spel... Jag åkte ut först med världens sämsta kort... Tänkte att om "otur i spel, tur i kärlek" skulle fungera så gör det ingeting om jag kommer sist.... :P Fast de verkar inte så... :-(
Till middag lagade jag förrätten på nästan inga ingredienser alls eftersom denna stugsväng inte var speciellt planerad o vi inte hann med att handla.... Jag fick i alla fall ihop en smördegstoast med räkröra o roccula sallad :-) de var rätt gott men inte lika god som mamma lassange.. Den får 10 av 10 :-)


 

Måste ta o visa dessa bilder oxå.... Jag älskar verkligen de där stället :-) 

 

Idag har jag "lirat" Innebandy med vårat Korplag o vi gick upp i serieledning efter att ha vunnit med 2-1 mot nå småpojkar som inte kunde reglerna.. De satt mest i utvisningsbåset så vi skulle kanske ha vunnit med mer.. Men en seger e alltid en seger :-) 
          
Imorn har jag storartade planer:
Jag ska ringa till Left Hand Tattoos o boka tid för tatuering :-)
Jag ska gå på kursitro på skolan... Ny kurs nya äventyr.. Blir långfärdskridskor o allt :-)
Jag ska gå på stan en sväng :-)
o så ska jag köra spinning med SJ på kvällen :-)


Föresten... undrar du över dagens rubrik??? Fråga inte.. :P

Dagens video däremot.. De blir U2 med "Kite" :-)








RSS 2.0